Cautare

407 de rezultate pentru "lath carol" (2.79 secunde)
Magazinul din Iasi se afla pe B-dul Carol, nr. 5, si se intinde pe o suprafata totala de 335 mp, din care sala de vanzari este de 238 mp.
Gandacul de Colorado), Corina Popescu (De la adevarul ca o poveste, la povestea ca adevar), Carol Roman (Confesiunea unui avangardist”:
De asemenea, la rubrica Din interviurile de altadata ale lui Carol Roman este publicat un portret al marelui gazetar care a fost George Ivascu.
cu 3,2% s-au depreciat si locuintele din zona Parcul Carol/Cantemir-Marasesti, iar pe urmatoarele locuri in clasamentul reducerilor se afla cartierul Stefan cel Mare (-2,6%), Pipera (-1,6%) si Giulesti (-1,6%).
Raportat la JO, a fost anul Sandrei Izbasa, al uluitorului Alin Moldoveanu, dar si al ciclistului Carol Eduard Novak, primul campion paralimpic al Romaniei.
- Sos Colentina, Calea Mosilor, bd Carol I, Regina Elisabeta, bd Kogalniceanu, Splaiul Independentei. Pentru traversarea bulevardului Unirii se pot folosi Pasajul Marasesti si Pasajul Unirii.
Dixie Krauser, Horea Crisovan, Mario Florescu, Doru Apreotesei, Tavi Iepan, Vasile Dolga, Vlady Cnejevici,Liviu Butoi, Doru Iosif, Adrian Dinu, Ovidiu Rusu, Carol Bleich.
- Biblioteca Nationala a Romaniei, - Biblioteca Academiei Romane, - Biblioteca Centrala Universitara "Carol I" Bucuresti, Biblioteca Facultatii de Litere, - Biblioteca Facultatii de Drept, Biblioteca Facultatii de Limbi Straine, Biblioteca Metropolitana Bucuresti, - Filiala pentru Copii si Tineret "Ion Creanga", - Biblioteca Pedagogica Nationala "I.C.
Puteti achizitiona bijuterii cu cristale, dar si sapunuri hand-made de la magazinul lui Carmen Gherghe, situat pe Bd. Carol I nr. 39, langa Biserica Armeneasca (magazinul e deschis si pe 27 si 28 decembrie 2012).
Sub bagheta dirijorului Marius Hristescu, "Living next door to Alice", "Mexican Girl", "I’ll meet you at midnight" sau "Oh Carol", vor fi doar cateva dintre melodiile arhicunoscute ale trupei ce vor imbraca nuantele unui sound genial si calitatea unei productii scenice memorabile, 100% live.
In amfiteatrul din Parcul "Carol" vor rasuna piese binecunoscute, de la "esentialele" "Mi-e dor si doare", "Jumatatea mea", "Ea inca ma iubeste", la foarte iubitele melodii din cadrul "Trilogiei celor doua cuvinte" sau piese foarte noi, cum ar fi "No Smoking".
Colaboram cu primarul Piedone, care ne-a lasat sa facem targuri gratuit in Parcul Carol, intre anii 2010 - 2011, astfel ca toti colectionarii au un respect deosebit pentru el", a mai spus Mihai Tanase.
Directorul Bibliotecii Centrale Universitare "Carol I" din Bucuresti, Mireille Radoi, considera ca desi termenul "machiavellism" este preluat in prezent "cu superficialitate si tratat drept negativ in discursul public" nu ar strica ca oamenii nostri politici sa invete ceva din "machiavellicul Machiavelli".
- Terasa Fabrica ofera clientilor a atmosfera urbana, muzica alternativa si concerte, in vecinatatea Parcului Carol. Ca si in cazul Terasei Baraka, Fabrica nu este cafenea pentru copii de bani gata sau de imprastiat fite.
Atat de vestita a fost acea fresca, imediat dupa desvelire, incat insusi Carol al V-lea a trimis o delegatie pentru a-i descrie capodopera lui Tiziano.
Bombele n-au crutat nici Palatul Regal, Ateneul Roman, Fundatiunea Carol I si Teatrul National. Au fost distruse trei case iar alte 19 au fost grav afectate.
Regina Elisabeta si mai ales Regina Maria a Romaniei au completat colectia Casei regale, constituita initial de Regele Carol I, cu achizitii importante de piese Art Nouveau, reunite in mod fericit la castelul Pelisor din Sinaia.
Apoi, am si acum jurnalul lui Carol al II-lea, tras la xerox de Nicu Ceausescu. - Dupa ’89? - Nu m-a impresionat niciun personaj postdecembrist.
Am publicat doua pagini in care aratam ca si Carol al II-lea a vrut sa faca metrou, ca aceste teme au existat mereu.
Don Croft impreuna cu sotia sa, Carol, au descoperit ca aceste dispozitive formate din cristale si orgonit au capacitatea de a transforma energia orgonica dezorganizata de diferitele procedee artificiale folosite de om, precum microunde, electromagnetism, radiatii nucleare, ganduri negative, in orgon pur, pozitiv.
google-analytics.com